Az ODiN rendszer a Tempo Sport Kft. - (székhely: 3398 Nagytálya, Széchenyi út 36., adószám: 13542601-2-10, cégjegyzékszám: 10-09-026577, elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) - tulajdona és a Tempo Sport Kft. üzemelteti.
Jelen felhasználási feltételek jelentik az Ön és az ODiN szolgáltatást üzemeltető Tempo Sport Kft. között létrejött szerződést, amelynek feltételei az irányadóak az ellenérték fejében igénybe vehető ("fizetős") és/vagy a regisztrációhoz kötött vagy ingyenes szolgáltatások ("Szolgáltatás") használatára vonatkozóan. Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen felhasználási feltételeket, amely az ODiN szolgáltatás használatát szabályozza. Amennyiben igénybe kívánja venni az ODiN által kínált szolgáltatások bármelyikét, úgy el kell fogadnia és be kell tartania a felhasználási feltételeket.
Az ODiN rendszerben elérhető szolgáltatások használata Felhasználóként ingyenes.
A Tempo Sport Kft. fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, előre meg nem határozott rendszerességgel aktualizálja, felülvizsgálja, kiegészítse és egyéb módon módosítsa a jelen felhasználási feltételeket, és új vagy kiegészítő szabályokat, irányelveket vagy feltételeket szabjon meg a szolgáltatás Tag általi igénybevételére vonatkozóan. A frissítések, felülvizsgálatok, kiegészítések, módosítások, valamint a kiegészítő szabályok, irányelvek és feltételek azonnal hatályba lépnek és a felhasználási feltételek szerves részét képezik.
Felhasználó az ODiN rendszer üzenőfalán a felhasználási feltételek esetleges módosításairól értesítést kap. Amennyiben a változtatások megjelenését követően továbbra is igénybe veszi a szolgáltatást, az azt jelenti, hogy elfogadja a módosításokat és egyetért azokkal.

A felelősség kizárása
Az ODiN -t működtető Tempo Sport Kft. nem vállal felelősséget a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.
A Tempo Sport Kft. semmilyen körülmények között sem tehető felelőssé semmilyen olyan kárért, amely a szoftver teljesítményéből vagy annak elmaradásából, valamint a szolgáltatással párhuzamosan működő egyéb szoftveres alkalmazásokkal összefüggésbe hozható esetleges meghibásodásokból keletkezik.
A Tempo Sport Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Tempo Sport Kft. kifejezetten kizárja.
A Tempo Sport Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelőségére teszi a Tempo Sport Kft. nem vállal semmilyen felelőséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett, elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A Tempo Sport Kft. kizár minden felelősséget amely a program letöltéséből, esetleges hibájából illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.
A Tempo Sport Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Tempo Sport Kft. kifejezetten kizárja.


A szolgáltatás karbantartása
Tempo Sport Kft. jogosult a honlap karbantartása érdekében a szolgáltatást szüneteltetni minden előzetes tájékoztatás vagy értesítés nélkül.
A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a folyamatos üzemeletetés kivételes esetekben Tempo Sport Kft. előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat. Ilyenkor Tempo Sport Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás mielőbb újra elérhető legyen, de időbeli garanciát nem vállal a helyreállítás tekintetében. A Felhasználónak tudomása van arról, hogy az interneten az adattovábbítás illetve annak sebessége számos tényező függvénye. Tempo Sport Kft. mindent megtesz a gyors adatcsere érdekében, de nem vállal garanciát az információ késéséért, vagy esetleges elvesztéséért.


Adatvédelem
Tempo Sport Kft. jogosult a Felhasználó adatait tárolni, feldolgozni, és a szolgáltatással kapcsolatban hasznosítani. Felhasználó elfogadja, hogy Tempo Sport Kft. személyes, illetve egyéb adatait a szolgáltatás minőségének fejlesztése, a Felhasználó érdekei figyelemmel kísérése és érvényesítése, továbbá a szolgáltatás nyújtásával és igénybevételével kapcsolatos tájékoztatási tevékenység megvalósítása céljából felhasználja. Tempo Sport Kft. különösképp jogosult:

- Kötelezettségének eleget téve - amennyiben erre jogszabály kötelezi - az adatokat hatóságoknak kiszolgáltatni.
- A regisztrációkor megadott kiegészítő adatokat - névhez nem kötötten - statisztikai és marketing célokra felhasználni.
- A személyes adatokat a regisztráció során vagy egyéb módon megadott tartalommal kezelni, feldolgozni.
- Az ODiN rendszere a Felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet (az ezen adatokat tartalmazó "logfájlok" például a bejelentkezés idejét, gyakoriságát, helyét és módját tartalmazhatják), melyek nem kapcsolhatóak össze a Felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más szájtok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal, beleértve a Tempo Sport Kft. egyéb szolgáltatásait. Ezek az információk kizárólag összesített és feldolgozott (összesített) formában kerülnek hasznosításra, a szolgáltatás esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra.
- Az ODiN -t működtető Tempo Sport Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációkor megadott adatok alapján Felhasználóinak célzott (a szolgáltatásokkal összefüggő) hirdetéseket, reklámleveleket, valamint a levelek végén található reklámot küldjön.

Tempo Sport 2005 - 2024

{Adatvédelmi tájékoztató}