1. 1. Regisztráció

  Minden kért adat kitöltése/kiválasztása, majd a Küldés gomb. Ekkor a megadott email címre kapsz egy aktiváló linket, melyre rákattintva vagy a böngésződbe másolva eljutsz a Regisztráció Megerősítése oldalra. Ha nem kaptad meg az aktiváló levelet 1-5 percen belül (szolgáltatótól függ), akkor ellenőrizd, hogy nem került-e a leveleződ SPAM mappájába.
  Gyakori hiba, hogy hibásan beírt email cím kerül megadásra, kérjük figyelj erre!
  Ha nem kapod meg az aktiváló emailt, akkor írj Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és újra küldjük azt.

 2. 2. Felhasználó felvétele

  Ha a regisztráció után megkapott emailben leírt linkre látogatsz, akkor megadhatod az ODiN rendszerben használni kívánt neved/jelszavad. Ezzel tudod majd használni az ODiN-t.

 3. 3. Belépés

  A felhasználó név és jelszó kitöltése után bejutsz a személyes lapodra. (Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor kattints a jelszó emlékeztető gombra és a korábban megadott email címedre megkapod az általad beállított jelszót.)

 4. 4. Személyes felület
  1. 4.1 Üzenetek

   Itt megtekinthető a rendszer, adminisztrátorok, versenyszervezők, csapatvezető üzenetei.

  2. 4.2 Adatlap

   Megtekinthető és módosítható. Első belépésnél célszerű minden adatot megadni, hogy később csak egy kattintás legyen bármely versenyre a nevezés. Fontos, hogy valós adatokat írj be, mert a rendszer ezek alapján tölti ki a nevezésed automatikusan!

  3. 4.3 Versenyek
   1. 4.3.1 Aktív

    Ebben a menüpontban láthatod azokat a versenyeket amire a nevezése(i)det leadhatod.

    1. 4.3.1.1 Verseny adatainak megtekintése

     A kiválasztott verseny részletes adatai (pl.: sportág, időpont, távok, nevezési díjak, stb.) Nevezésre itt is van lehetőség a Nevezés gomb megnyomásával.

    2. 4.3.1.2 Nevezés a versenyre

     Itt a kiválasztott verseny megfelelő kategóriájára (távjára) kattintva, majd a nyilatkozat elolvasása és elfogadása (pipa bejelölése) után a Nevezés gombbal indíthatod a regisztrációdat az adott versenyre. Egyéb kiegészítők: Csak akkor nevezhetsz, ha az Adatlapodon a megfelelő adataidat (pl. lakcím) kitöltötted, erre a program figyelmeztet is. További adatokat is bekérhet a rendszer az adott versenyre, pl.: ha nem adtad meg a póló méreted. Küldhetsz üzenetet a verseny szervezőjének is. A regisztráció tényéről email értesítést kapsz. Illeteve amennyiben a versenyszervező elfogdta nevezésed (beérkezett a számlájára a pénz), arról is.

  4. 4.4 Egyesületek

   Kiválasztható az egyesületed a Csatlakozás az Egyesülethez ikonra kattintva.
   (Új egyesületet csak az adminisztrátor vehet fel, ebben kérd a segítségét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen)
   Ha az egyesületed nincs a listában, attól nyugodtan nevezhetsz ez később is megadható.

   1. 4.4.1 Licenc szám megadása

    Az Egyesületek menün belül csatlakozz a kívánt egyesülethez a Csatlakozás az Egyesülethez gombbal - ha még nem tetted meg, vagy amennyiben már tag vagy, akkor az Egyesületi tagság módosítása választásával.
    Itt a megfelelő sportágnál add meg a szükséges adatot.
    Mountain bike esetén az UCI Id.-t (11 szám).

Tempo Sport 2005 - 2024

{Adatvédelmi tájékoztató}