Aktív rendszer

J-Chip technológia, elsősorban a versenysport rendezvényekre javasoljuk, ahol a megbízhatóság, pontosság és precizitás rendkívül fontos és online megbízható pontosságú eredménylistára van szükség. A chip visszaváltós, elvesztése esetén 5000,- Ft kell megtéríteni.

Passzív rendszer

UHF tartományban dolgozó chipekkel, rajtszámgyártással együtt is kínáljuk. Elsősorban nagy létszámú tömeg és szabadidősport rendezvényekhez javasoljuk. A chipet nem kell leadni, megtartható, eldobható.

Kisebb rendezvényektől akár több ezer fős események hangosítását vállajuk.

Szolgáltatási sávok:

        - 200 főig
 
  200-1000 főig

1000-2000 főig

behringer masolat 

Rajtszám készítés többféle sporteseményre, többfajta technológiával. Tépésáló, vízálló alapanyagok, Tyvek, Cuturon, egyszínű fekete vagy színes kivitel igény szerint. Mountain Bike versenyre laminált vízálló rajtszámok.

tn 7

LED kijelzős óra, 130 mm magas, nagy fényerejű, 6 számjegyes , vízálló, napfényben is jól látható.

Óra üzemmód, fel- és vissza számlálás.

 

img ledora

logo odin Online Digitális Nevezőrendszer

A nevezési rendszer megkönnyíti a versenyzők regisztrálását a versenyekre, emellett biztosítja az chipes időméréshez szükséges adatbázist, valamint statisztikákat és a rendezvény menedzselését. A rendszer felületet ad a verseny, vagy versenysorozatok regisztrációs adatainak kezelésére, kiértékelésére. www.odinsport.eu

Nagysebességű befutóknál várhatóan szoros verseny esetén, vitás esetekben a pontos helyezés megállapításához fontos a célfotó, ahol csak centiméterek döntenek.

Versenysport rendezvényekhez kínáljuk.

tn celfoto

Célkapu bérlése, felfújható vagy merev alumínium vázas.

tn celk

tn celfe

 Chipek és rajtszámok párosítása borítékolással.

Az előnevezőknek névreszólóan a verseny kategória feltüntesével, szponzor, versenylogó és egyéb megjelíteni kívánt információk nyomtatásával.

Tempo Sport 2005 - 2024

{Adatvédelmi tájékoztató}